17
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ

۱۸مهرماه، روز جهانی تخم مرغ

جمعه 1404/07/18

تخم‌مرغ یکی از مواد غذایی کامل و مقرون‌به‌صرفه است که سرشار از پروتئین با کیفیت بالا، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی می‌باشد. زرده تخم‌مرغ حاوی ویتامین‌های A، D، E، B1، B2، بیوتین و B5 است.

مطالعات جدید نشان می‌دهند که ترکیبات زیست‌فعال موجود در تخم‌مرغ می‌توانند در تقویت سیستم ایمنی، مقابله با عوامل میکروبی، کاهش فشار خون و پیشگیری از برخی سرطان‌ها مؤثر باشند. تخم‌مرغ تا ۲۸ روز پس از تخم‌گذاری قابل مصرف است و در این مدت بهتر است در یخچال نگهداری شود.

فرآیند پخت باعث تغییر ساختار پروتئین‌های آن شده و موجب هضم آسان‌تر و کاهش احتمال بروز حساسیت، به‌ویژه در کودکان، می‌گردد. اگرچه پختن ممکن است برخی مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های زرده را کاهش دهد، مصرف تخم‌مرغ به‌صورت کاملاً پخته توصیه می‌شود تا خطر انتقال عوامل بیماری‌زا و مسمومیت غذایی کاهش یابد.    

 


      

☫ روابط عمومی حوزه معاونت دانشجویی ☫═

 

برچسب ها:

مشاوره و بهداشت

آخرین اخبار