برگزاری کارگاه HACCP ویژه ی شاغلین در بخش تغذیه و سلف سرویس های دانشگاه رازی - معاونت دانشجویی
به مناسبت روز ملی بهداشت محیط، کارگاه آموزش بهداشت و اصول HACCP با حضور مسئولین و کارکنان اداره امور تغذیه و سلف سرویس های دانشگاه رازی در مورخ 1401/12/11 از ساعت 14:30تا16:00 در آمفی تئاتر معاونت دانشجویی برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه، تبیین موارد بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی کارکنان می باشد.
در این کارگاه، خانم ها مهندس یادگاری و مهندس محمدی از کارشناسان اداره بهداشت دانشگاه عناوینی از جمله : بهداشت فردی(GHP )- بهداشت محیط- بهداشت انبار- بهداشت سردخانه- بیوتروریسم و ... را بیان نمودند.
شناسه : 6747440