49298

برگزاری کارگاه HACCP ویژه ی شاغلین در بخش تغذیه و سلف سرویس های دانشگاه رازی

به مناسبت  روز ملی بهداشت  محیط، کارگاه آموزش بهداشت و اصول HACCP با حضور مسئولین و کارکنان اداره امور تغذیه و سلف سرویس های دانشگاه رازی در مورخ 1401/12/11 از ساعت 14:30تا16:00 در آمفی تئاتر معاونت دانشجویی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه، تبیین موارد بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی کارکنان می باشد.

در این کارگاه، خانم ها مهندس یادگاری و مهندس محمدی از کارشناسان اداره بهداشت دانشگاه عناوینی از جمله : بهداشت فردی(GHP )- بهداشت محیط- بهداشت انبار- بهداشت سردخانه- بیوتروریسم و ... را بیان نمودند.

 


شناسه : 6747440

آخرین اخبار