ثبت نام مقدماتی جهت اسکان در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در مهرماه 97 - صفحه نخست

ثبت نام مقدماتی جهت اسکان در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در مهرماه 97

اداره امور خوابگاه ها، به منظور برنامه ریزی جهت اسکان دانشجویان واجد شرایط در خوابگاه های دانشجویی در سال تحصیلی آینده، از تاریخ 97/2/10 لغایت 97/2/31 از متقاضیان، ثبت نام به عمل می آورد.

مراحل ثبت نام:

1. دریافت فرم ثبت نام از مسئولین خوابگاه ها و یا دانلود از طریق پورتال حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه رازی به نشانی ast.razi.ac.ir :

توجه: دانشجویان گرامی لازم است براساس سال ورود و مقطع تحصیلی، فرم مربوطه را تکمیل نمایند.

2- تحویل فرم های تکمیل شده به مسئولین خوابگاه ها.

اولویت اسکان:

1. دانشجویانی که در این ثبت نام شرکت نکنند، در صورت داشتن شرایط اسکان، در مهرماه 97 پس از اسکان جدیدالورود و در صورت وجود جا، اسکان داده خواهند شد.
  2.  اولویت اسکان و اختصاص اتاق، با دانشجویانی خواهد بود که شهریه خوابگاه خود را در نیمسال جاری (نیمسال دوم 97-96) پرداخت نموده باشند.

حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه- اداره امور خوابگاه ها