برگزاری جلسه توجیهی مرکز مشاوره دانشجویی با مشاورین فعال در مرکز مشاوره دانشگاه

به همت مرکز مشاوره دانشجویی در تاریخ 29 مهرماه سالجاری جلسه ای با حضور مشاورین همکار مرکز با رئیس و کارشناسان مرکز، جهت بررسی پشنهادات و انتقادات مشاورین و در راستای ارتقاء کیفیت خدمات مرکز مشاوره در کارگاه آموزشی مرکز مشاوره برگزار گردید.  در ابتدای جلسه دکتر خدامراد مؤمنی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه ضمن تشکر از همکاری مشاورین مرکز اعلام کرد در راستای زحمات بی شائبه کلیه مشاورین مرکز، مرکز مشاوره دانشگاه در سال گذشته عنوان مرکز مشاوره فعال در سطح کشور را کسب کرده است. در ادامه جلسه مشاورین راهکارها و پشنهادات خود را جهت ارتقاء سلامت روان و  افزایش کیفیت خدمات مرکز مشاوره  بیان نموده و در مورد تجهیزات دفاتر مشاوره در دانشکده ها و خوابگاه ها و شیوه های اطلاع رسانی خدمات مرکز مشاوره به دانشجویان و پرسنل به تبادل نظر پرداختند. در پایان دکتر مؤمنی ضمن اعلام  این مطلب که امسال شیوه تکمیل پرسشنامه سلامت روان بصورت اینترنتی است از مشاورین مرکز خواستند که دانشجویانی ارجاعی از سوی دفتر مرکزی مشاوره که پیرو نتایج کارنامه سلامت به آنان ارجاع داده میشود را در اولویت ویزیت و بررسی قرار بدهند.